Kjøpsbetingelser

BETALING

Betalingsløsning for privatkunder leveres av Bambora. Privatkunder kan betale med Visa, MasterCard, Vipps eller faktura/delbetaling.

Bedriftskunder kan betale med faktura. Faktura til bedrifter har 30 dagers forfall. Faktura blir sendt separat fra varene til kundens e-post adresse. Dersom bedriften mottar EHF-faktura blir dette benyttet.

Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso.

Bøker er generelt ikke momsbelagt, men enkelte av GAN Aschehougs produkter som kasser med kort, ukeplanleggere osv. er det merverdiavgift på. Rabatt gis på totalsum eksklusiv moms og porto. For bokhandlere gjelder egne betingelser.

Alle priser er inkludert mva. Porto belastes kjøper. 

For bedriftskunder gjelder følgende rabatter ved direktebestilling fra forlaget:

  • Ved kjøp av materiell for over kr 5000: 5 % 
  • Ved kjøp av materiell for over kr 10 000: 10 % 
  • Ved kjøp av materiell for over kr 20 000: 15 %

Kvantumsrabatten gjelder ikke ved kjøp av digitale produkter eller digitale «dingser».

FRAKT OG LEVERING

Du kan velge mellom følgende leveringsmåter.

 

Pris

Pakke i postkassen

29,-

Hentes på postkontor

59,-

Bedriftspakke dør til dør

199,-

Pakke i postkassen
Leveres i postkassen. Dersom pakken er for stor for levering må den hentes i butikk. Du kan hente pakken etter at du har mottatt hentemelding på SMS eller e-post. Ta med deg leveringsnummeret ved henting. Du har 14 dager på å hente pakken.

Hentes på postkontor
Leveres til det nærmeste hentested/postkontor til ditt postnummer. Du kan hente pakken etter at du har mottatt hentemelding på SMS eller e-post. Ta med deg leveringsnummeret ved henting. Du har 14 dager på å hente pakken.

Bedriftspakke dør til dør

Pakken leveres direkte til bedrift eller hjemmeadresse. Tar 2-3 virkedager. Anbefales for store sendinger.

Varene sendes via Bring. 
Bring kan ikke levere til postboksadresser – oppgi gjerne en alternativ leveringsadresse dersom du benytter postboks.

VERDT Å MERKE SEG

  • Ved å oppgi et mobilnummer i kjøpsprosessen vil du motta en SMS når varene dine er på vei. Mobilnummeret  brukes eksklusivt til dette formål og ikke til markedsføring.
  • Ta direkte kontakt om du trenger bistand med bestillinger fra utlandet.
  • Hvis du angir en forsinket leveringsdato: datoen du oppgir er den dato varene sendes fra vårt lager.

REKLAMASJON

Ved reklamasjon ta kontakt med forlag@gan.aschehoug.no
Ved godkjent reklamasjon, dekker GAN Aschehoug returkostnaden.

ANGRERETT

Angrerettskjema følger med din bestilling. Du kan også laste det ned herVi gjør oppmerksom på at dersom du returnerer varen fordi du angrer kjøpet, må du selv betale returportoen. Trykk her for å lese mer om angrerett.

Ved retur av varer må  angrerettskjema  fylles ut og legges ved forsendelsen. (PDF inn her) Angreretten er gyldig inntil 14 dager etter at varen(e) er mottatt. Fakturaen blir kreditert når varen ankommer lageret vårt.
Varen(e) sende til: Forlagssentralen, Pb 20, 1402 Ski.

————————————————————————————————————————————————————–


DIGITALE PRODUKTER:

Apper (iOS og Android) kjøpes hos iTunes og Google Play. Det er disse aktørene som er ansvarlige for salget og hit man skal henvende seg ved reklamasjon eller angrerett.

Nettbasert læremidler kan kjøpes av bedriftskunder på gan.aschehoug.no.

Enkeltlisenser

En enkeltlisens gir én elev, én lærer, ett barnehagebarn eller én ansatt tilgang til læremiddelet innenfor lisensperioden. Det må kjøpes én lisens for hver bruker som skal benytte seg av læremiddelet. Minimumsbestilling av enkeltlisenser er 10 stykker.

En enkeltlisens gjelder pr. enkeltbruker (lærer eller elev) Det er derfor ikke mulig å veksle mellom ulike brukere som skal benytte seg av samme lisens.  Det er tillatt med tre pålogginger fra ulike brukere før lisensen blir regnet som «brukt», og skolen kan risikere å bli fakturert for overforbruk. Vi anbefaler at dere kjøper lisenser til alle som skal bruke tjenesten.

Lisensperioden

Lisensperioden varer frem til enten 31. august i det påfølgende året (for bestilling gjort etter 1. april) eller 31. august i inneværende år (for bestilling gjort før 1. april).

En lisens blir ikke automatisk fornyet når den utgår. Vi tar kontakt én måned før lisensen går ut med tilbud om fornyelse av lisens. Du kan kjøpe lisens for påfølgende året fra 1. april hvert år.

Kvantumsrabatten gjelder ikke ved kjøp av digitale produkter eller digitale «dingser».

Logge inn med FEIDE

Er du FEIDE-bruker kan du logge inn på GAN Digital med ditt FEIDE brukernavn og passord. Glemt brukernavn og passord? Ta kontakt med brukerstøtte i din kommune.

Logge inn uten FEIDE
Er du en barnehage eller skole som ikke benytter FEIDE vil du motta en promokode ved kjøpet. Du kan da logge deg inn på GAN Digital med denne promokoden.

————————————————————————————————————————————————————–

PERSONVERN SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER

I forbindelse med bestillingen, godtar du av vi lagrer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Les mer i vår personvernerklæring.

INFORMASJONSKAPSLER (cookies)

Informasjonskapsler en tekstfil som sendes fra et nettsted til nettleseren der den er lagret enten i minnet (sesjonsbaserte informasjonskapsler) eller som en tekstfil (tekstbaserte informasjonskapsler). Informasjonskapsler brukes til å lagre logg-inn eller handlekurven mens du navigerer rundt på ulike nettsteder. Hvis nettleseren din er satt til å ikke akseptere informasjonskapsler, vil du ikke være i stand til å handle på vårt nettsted. Du kan enkelt endre dette i innstillingene til nettleseren din. Vær oppmerksom på at vi ikke bruker informasjonskapsler for å lagre personlig informasjon om deg. Les mer om informasjonskapsler her.